Sigurnost je prioritet - uz mere zaštite osigurana isporuka

20.03.2020. - Pandemija koronavirusne bolesti s kojom se danas bori svet sve nas je stavila pred veliki test ozbiljnosti i odgovornosti. U ovom trenutku niko nije izuzet iz ovog teškog i izazovnog perioda, bilo da je reč o pojedincima, firmama, državama. Ali baš zato, svako može dati svoj doprinos i učiniti korak ka boljem sutra.
 
Svi naši zaposleni i poslovni partneri ozbiljno su shvatili i primenjuju sve mere koje je Nexe Grupa uvela kako bi doprinela sprečavanju širenja ove ozbiljne bolesti i na tome im se zahvaljujemo. U ovom trenutku ključno je osvestiti važnost pridržavanja svih definisanih pravila ponašanja koja izdaju nadležni organi u ovom periodu, jer štiteći sebe, štitimo i svoje bližnje. Nije lako suočiti se sa novim pravilima. Nešto što nam je do juče bila rutina, danas zahteva pažljivo planiranje. No, to je jedini način da se ova ozbiljna situacija stavi pod kontrolu i da svako od nas da svoj doprinos. Zato smo ponosni na naše zaposlene koji u ovim okolnostima dolaze na svoja radna mesta u skladu sa novim pravilima i na taj način nam pomažu osigurati nesmetanu proizvodnju i otpremu robe. Zahvaljujemo i našim vernim kupcima i partnerima na strpljenju i vernosti.
 
Proizvodnja i poslovni procesi u našim firmama prilagođeni su novonastaloj situaciji te usklađeni s propisima i odlukama nadležnih organa. Isporuka robe je osigurana, no provode se pojačane mere zaštite svih učesnika procesa kako bi se, pre svega zaštitilo njihovo zdravlje te osigurao kontinuitet procesa u narednom periodu. Naši zaposleni dostupni su putem e-maila, mobilnog ili telefona, a kontakte možete pronaći na ovom linku: Nexe Grupa - kontakti
 
Situacija u kojoj se trenutno nalazimo nova je za sve, a pred nas stavlja izazove za čije rešavanje je potrebno strpljenje kao i praćenje i primena svih uputstava nadležnih organa. U ovim trenucima ne smemo zaboraviti na oprez, ali i solidarnost, jer čuvajući sebe, čuvamo svoje bližnje, prijatelje, kolege. Stoga, budimo oprezni, ali pomozimo jedni drugima i gradimo poverenje zajedno i u teškim vremenima.
Vrh