Marija Felkel uručila priznanja i nagrade "Poduzetnici budućnosti"

decorationdecoration decoration

29.01.2020. - Nastavak suradnje Nexe Grupe s Hrvatskom udrugom poslodavaca (HUP) obilježilo je uručivanje nagrade timu srednje strukovne škole iz Vinkovaca za projekt "Pogledaj u pendžer!".

U sklopu natječaja "Poduzetnici budućnosti" HUP je nagradio ukupno 25 projekata srednjih škola, a jedan od pobjedničkih je i ovaj hvalevrijedan projekt učenika smjera Hotelijersko-turističkog komercijaliste i Drvodjelsko-tehničke škole iz Vinkovaca.

Čast za uručenje priznanja i nagrada Vinkovačkom timu dopala je Mariji Felkel, savjetnici predsjednika Uprave za organizacijski razvoj i ljudske potencijale Nexe Grupe, koja je učenicima održala i predavanje o poduzetništvu, izazovima koje ono nosi te poduzetničkom duhu.

"Vrlo nam je važno sudjelovati u ovakvim projektima koji od početka potiču kreativne ideje kroz koje vidimo način na koji mladi razmišljaju te kakve novitete donose u proces rada. Na ovaj način ih možemo podržati i pomoći realizaciji njihovih ideja."

Mariji Felkel Savjetnica predsjednika Uprave za organizacijski razvoj i ljudske potencijale Nexe Grupe

Natječajem "Poduzetnici budućnosti", za učenike srednjih škola svih zanimanja, HUP je nastavio usmjeravati i promicati kvalitetno poduzetničko razmišljanje među mladima i stvaranje kreativnih proizvoda neophodnih za kvalitetan razvoj tržišta.

decoration decoration